Здравейте! Аз съм Радост Янкова и съм професионален пигментист с дългогодишен опит в перманентния грим. Започнах работа в сферата на козметиката през 2000 година, като работих с някои от най-известните козметични марки. През 2013 година завърших курс на обучение в школата по перманентен грим на Goldeneye UK. Придобих сертификати за пигментолог. От тогава активно работя в сферата на перманентния грим. Старая се да не спирам да се усъвършенствам, като следя всички нови тенденции, техники и технологии в тази област. Част съм от екипа на Goldeneye за България. Непрекъснато повишавам квалификацията си, като присъствам на международни семинари и обучения.

Също така съм преподавател по маникюр и ноктопластика към УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ХАРМОНИЯ НЕЙЛ – Варна и Сертифициран преподавател на HAND & NAIL HARMONY. Работя в маникюрния бранш от 2008 година с огромна страст и любов. През 2013 година бях много щастлива, защото имах честта и удоволствието да представя страната ни на NAILYMPIA LONDON.

За мен е изключително удоволствие да предавам знанията и любовта си към ноктите по начин, който да увлича и човека отсреща. Чувствам като основно призвание това да преподавам. 


Радост Янкова

Преподавател

Преподавател по:

  • Перманентен грим + Микроблейдинг
  • Маникюр, Педикюр и Ноктопластика
  • Поставяне на мигли косъм по косъм
  • Дизайн на нокти
  • Козметика